Fjalor elektronik shpjegues online dating

Reparti pararoj dhe i organizuar i klass puntore, q e udhheq at drejt fitores s revolucionit proletar dhe pr ndrtimin e shoqris socialiste e komuniste, q ka n themel t t gjith veprimtaris s saj idet e marksizmit. Prkrahs i revizionizmit dhe q ndjek rrugn e revizionizmit; agjent i borgjezis dhe i imperializmit n lvizjen komuniste, q fshihet prapa frazave revolucionare marksiste. Q ndjek dhe prkrah revizionizmin; q shpreh idet e revizionizmit ose q sht veori dalluese e tij; q mbshtetet n revizionizmin ose q prbhet prej revizionistsh.

Stalini (n fillim antar i shumics revolucionare n Partin Puntore Socialdemokrate Ruse, q u formua nn udhheqjen e V. Formati i përgjithshëm i krijuar për fjalorët e gjuhëve të huaja është që çdo lemë të ketë shqiptimin e saj, (shkrimin fonetik nëse aplikohet) ilustrimin grafik, përkthimin e fjalës, lakimin (nëse ka) dhe shembuj të ndryshëm. Ndërsa përsa i përket fjalorit të gjuhës shqipe, do përpiqemi të shtojmë përkufizimet e fjalëve, etimologjinë nëse është e mundur, shembuj dhe shprehje të ndryshme. Tërësia e fjalëve që përdoret në një gjuhë ose që përdor dikush; leksik. Fjalorët kanë avancuar goxha që nga dita e tyre e parë, dhe kanë për të përparuar edhe më shumë. Pjestar i shtress s mikroborgjezis, borgjez i vogl. Ai q v interesin e ngusht vetjak mbi interesin e prgjithshm t shoqris, q sht dhn pas prfitimeve vetjake dhe prpiqet vetm pr mirqenien e vet; ai q ka mbeturina t nj prfaqsuesi t mikroborgjezis ose ka fituar tipare t tilla.

Search for fjalor elektronik shpjegues online dating:

fjalor elektronik shpjegues online dating-48fjalor elektronik shpjegues online dating-53fjalor elektronik shpjegues online dating-74fjalor elektronik shpjegues online dating-13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “fjalor elektronik shpjegues online dating”

  1. You can chat with our online users by visiting our main chat room. Other chat members near Saudi Arabia To chat with other Chat Hour members who live near Saudi Arabia, you can use the following links to browse our chatters.